Cotlet de porc in sos aromat din: cotlet de porc, zahar, boia de ardei, sare, piper, praf de usturoi, praf de ceapa, sos worcestershire, sos de ardei iute, suc de lamaie, apa, otet.
Ingrediente:
1 bucata cotlet de porc
1/4 cana de zahar
2 lingurite boia de ardei
2 lingurite de sare
1/2 lingurita piper negru
1/2 lingurita praf de usturoi
1 lingurita praf de ceapa
1 lingura sos worcestershire
1/2 lingurita sos de ardei iute
1/2 ceasca de suc de lamaie
1 cana cu apa
1/2 ceasca de otet
Mod de preparare:
Combinati toate ingredientele, cu exceptia carnii, intr-o cratita medie si apoi aduceti la fierbere.
Lasati sa fiarba timp de aproximativ 7-10 minute.
Preincalziti cuptorul la 180C. Spalati si uscati carnea cu prosoape de hartie.
Puneti carnea in sosul cald, acoperiti cu un capac si dati la cuptor.
Gatiti pentru aproximativ 2 ore, iar la fiecare 5 de minute, ungeti cu sos.
Dupa cele 2 ore, scoateti capacul si mai gatiti 30-45 de minute.
Cotlet de porc cu telina la cuptor din: cotlet de porc fara os, telina, condimente, mustar, zeama de lamaie, ulei, unt, smantana, usturoi, ceapa, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cotlet fără os 700 g țelină condimente pentru carnea de porc 3 linguri muștar zeama de la 2 lămâi 4-5 linguri ulei 1 lingură unt […]
Cotlet de porc cu compot de piersici din: orez, cotlete, ulei, miere, lamaie, coriandru, compot, ceapa. Ingrediente: 200 g orez cu bobul lung 1 l supă de pui 8 cotlete de porc cu os 100 ml ulei de măsline 2 linguri de miere sucul de la 1 lămâie 2 linguri cu coriandru proaspăt, mărunţit 2 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Au fost bune cotletele?