Reteta zilei: Cotlete la cuptor in crusta de pesmet

Printeaza

Cotlete la cuptor in crusta de pesmet din: pesmet, cotlete de porc, sare, piper, faina, oua, varza, sos, ceapa verde.

Carnea de porc este o sursă bogată de proteine, care sunt esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor, menținerea sănătății sistemului imunitar și susținerea creșterii musculare.

Carnea de porc conține o serie de vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitamina B12, zinc, seleniu, fier și niacină. Aceste substanțe nutritive sunt importante pentru funcționarea optimă a organismului.

 

 

Ingrediente: 

  • 1½ cana pesmet
  • 4 cotlete de porc
  • 1½ linguriță sare
  • ¾ linguriță piper
  • ¼ cana faina
  • 2 ouă
  • 2 cani varza tocata
  • 2 linguri de sos, dupa gust
  • ceapa verde, tocata- pentru garnitura

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C. Amestecati intr-o farfurie sare, piper si faina. In alta farfurie bateti oualele.

Dati cotletele prin faina, ou si pesmet.

Cotlete la cuptor in crusta de pesmet

Dati la cuptor timp de 20-22 minute.

Cotlete la cuptor in crusta de pesmet

Transferați pe o farfurie.

Serviti pe pat de varza cu sos si ceapa verde.

Cotlete la cuptor in crusta de pesmet

Cotlete la cuptor in crusta de pesmet

Cotlete la cuptor in crusta de pesmet

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Muschi de urs la cuptor

Cotlete de mistret cu maioneza, la cuptor cu garnitura de mus de ficat cu aspic

Cotlete de mistret cu maioneza, la cuptor cu garnitura de mus de ficat cu aspic Ingrediente: 10-12 cotlete mari mistret sare piper cimbru faina ulei maioneza oua mustar   Mod de preparare: Cotletele se sotează în tigaie cu ulei, sare, piper, cimbru şi făină, circa 15 minute, apoi se dau la rece. Se prepară o […]

 

Cotlete de porc la cuptor cu garnitură de piure de cartofi şi salată

Cotlete de porc la cuptor cu garnitură de piure de cartofi şi salată

Cotlete de porc la cuptor cu garnitură de piure de cartofi şi salată Ingrediente: 1 kg cotlet fără os 120 g ulei sare piper 2-3 morcovi 1ceapă 400 g cartofi 1pahar lapte 30 g unt   Mod de preparare: Cotletul întreg se pune într-o tavă cu ulei, se dă sare şi piper şi se dă […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.