Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou
PrinteazaCotlete de porc in crusta de parmezan cu ou din: oua, pesmet, parmezan, cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, lamaie.
Ingrediente:
- 2 oua
- 1 cana pesmet
- 3/4 ceasca parmezan ras
- 4 cotlete de porc
- sare si piper negru proaspat macinat
- 6 linguri ulei de masline
- felii de lamaie, pentru servire
Mod de preparare:
Bateti ouale intr-o farfurie. Puneti pesmet intr-o alta farfurie. Puneți parmezanul intr-o alta farfurie. Se presara cotletul de porc generos cu sare și piper. Dati prin parmezan, ou si pesmet.
Incalziti 3 linguri de ulei intr-o foarte tigaie mare la foc mediu. Adaugati cotlete de por si gatiti 6 minute pe fiecare parte.
Transferati cotletele pe un platou si serviti cu felii de lamaie.
Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou
Pofta buna!