Reteta zilei: Cotlete de porc la tigaie

Printeaza

Cotlete de porc la tigaie din: cotlete de porc, faina, amidon de porumb, sare, piper, praf de usturoi, boia de ardei, piper cayenne, ulei vegetal, unt.

Cotlete de porc la tigaie

Cotlete de porc la tigaie

 

Ingrediente:

  • 2 cotlete de porc
  • 1/2 cana faina
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 2 lingurite de sare
  • 2 lingurite piper negru
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 1/4 ceasca ulei vegetal
  • 2 linguri unt

 

Mod de preparare:

Asezonati cotletele cu sare si piper. Intr-o farfurie, combinati faina cu amidonul de porumb, sare, piper, praf de usturoi, boia si ardei iute. Dati cotletele prin amestecul de faina.

Cotlete de porc la tigaie

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul la foc mediu. Adaugati untul si se lasa sa se topeasca complet. Adaugati cotletele si gatiti 4-5 minute pe fiecare parte.

Cotlete de porc la tigaie

Scurgeti pe prosoape de hartie, taiati si serviti cu garnitura sau salata dupa preferinta.

Cotlete de porc la tigaie

Cotlete de porc la tigaie

Cotlete de porc la tigaie

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Nu-mi palc cum ies la tigaie cotletele

  2. Gabriela Constantin

    Lasa ca-mi plac mie cum au iesit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.