Reteta zilei: Cotlete de porc la tigaie
PrinteazaCotlete de porc la tigaie din: cotlete de porc, faina, amidon de porumb, sare, piper, praf de usturoi, boia de ardei, piper cayenne, ulei vegetal, unt.
Ingrediente:
- 2 cotlete de porc
- 1/2 cana faina
- 1 lingura amidon de porumb
- 2 lingurite de sare
- 2 lingurite piper negru
- 1/2 lingurita praf de usturoi
- 1/2 lingurita boia de ardei
- 1/4 lingurita piper cayenne
- 1/4 ceasca ulei vegetal
- 2 linguri unt
Mod de preparare:
Asezonati cotletele cu sare si piper. Intr-o farfurie, combinati faina cu amidonul de porumb, sare, piper, praf de usturoi, boia si ardei iute. Dati cotletele prin amestecul de faina.
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul la foc mediu. Adaugati untul si se lasa sa se topeasca complet. Adaugati cotletele si gatiti 4-5 minute pe fiecare parte.
Scurgeti pe prosoape de hartie, taiati si serviti cu garnitura sau salata dupa preferinta.
Cotlete de porc la tigaie
Pofta buna!
Nu-mi palc cum ies la tigaie cotletele
Lasa ca-mi plac mie cum au iesit