Cotlete de miel cu cimbru la cuptor din: cotlet de miel, ulei, unt, usturoi, vin, cimbru, mustar, miere, sare, piper. Ingrediente: o bucată cotlet de miel 2 linguri ulei 40 g unt 4 câtei usturoi 200 ml vin alb 2 crenguţe cimbru 2 linguri muştar 2 linguri miere sare piper Mod de preparare: Carnea […]
Reteta zilei: Cotlete de miel la gratar cu ceapa verde si sos pesto
PrinteazaCotlete de miel la gratar cu ceapa verde si sos pesto din: miel, ceapa verde, ulei de masline, usturoi, patrunjel, menta, trahon, otet ulei de masline, piper rosu, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 cotlete de miel
- 2 legaturi ceapă verde
- 1 lingura ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 1/2 cană de frunze proaspete de patrunjel
- 1/2 cană de frunze proaspete de menta
- 1/4 cană de frunze proaspete de tarhon
- 3 linguri de oțet de vin alb
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 vârf de cuțit de piper roșu
- sare 1/4 linguriță
- 1/4 linguriță de piper negru
Mod de preparare:
Se incalzeste gratarul la foc mediu.
Presarati cotletele cu sare și piper, după gust.
Se unge ceapa verde cu ulei de masline. Pastrati deoparte.
Adaugati usturoi, patrunjel, menta, tarhon, oțet și ulei de măsline într-un blender.
Omogenizati.
Se adaugă piper roșu, sare și piper și si procesati cateva scunde.
Rumeniti cotletele de miel aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Adaugati pe gratar ceapa verde, rumeniti timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferati impreuna cu cotletele pe un platou de servire.
Cotlete de miel la gratar cu ceapa verde si sos pesto
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!