Reteta zilei: Cotlete de miel cu usturoi si rozmarin

Printeaza

Cotlete de miel cu usturoi si rozmarin din: cotlete de miel, sare, ulei de masline, rozmarin, usturoi, piper, menta.

 

Ingrediente:

  • 3-4 cotlete de miel
  • Sare
  • Ulei de masline
  • Rozmarin proaspat, tocat
  • Usturoi proaspat, pisat
  • Piper negru proaspat macinat
  • Menta proaspata, tocata, pentru ornat

 

Mod de preparare:

Spalati, taiati si asezonati cotletele de miel. Ungeti cu ulei de masline pe toate laturile. Presarati rozmarin si usturoi. A

daugati piper. Marinati peste noapte in frigider.

Intr-o tigaie adaugati ulei de masline. Lasati sa se incalzeasca 1-2 minute. Adaugati apoi cotletele.

Gatiti 3-4 minute pe fiecare parte.

Scoateti din tigaie si lasati sa se odihneasca aproximativ 5 minute.

Se decoreaza cu menta tocata proaspat si se servesc.

 

Cotlete de miel cu usturoi si rozmarin

Cotlete de miel cu usturoi si rozmarin

 

Pofta buna!

 

 

Supa de rosii cu fasole verde si parmezan

Supa de rosii cu fasole verde si parmezan din: rosii, fasole verde, ceapa, usturoi, morcov, telina, ardei gras, cimbru, sare, piper, busuioc, ulei, parmezan. Ingrediente: 1 kg roșii bine coapte 400 g fasole verde 1 ceapă 1 cățel de usturoi 1 morcov 1 țelină mică 1 ardei gras 2 fire cimbru proaspăt sare piper 4 […]

Salată de somon afumat cu porumb si verdeata

Salată de somon afumat cu porumb si verdeata din: somon afumat,maioneza, iaurt, castraveti, boabe de porumb, frunze de salata, masline, susan, verdeata, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat 50 g maioneză 3 linguri iaurt 2 castraveți cornișon 2 linguri boabe de porumb 5-6 frunze de salată 50 g măsline 1 lingură semințe de susan 1 […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Gabriela Martin

    Arata foarte bine cotletele de miel!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.