Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet

Printeaza

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet din: cotlete de porc, oua, pesmet, parmezan, sare, piper, ulei de masline, unt.

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet

 

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc fara os
  • 2 oua
  • 1 cana de pesmet
  • 1 cana parmezan ras
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura unt nesarat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C. Puneti oualele intr-un bol si bateti bine. In alte boluri adaugati parmezanul si pesmetul.

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet

Se presara cotletele de porc pe fiecare parte cu niște sare și piper. Dati fiecare cotlet prin parmezan, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet

Incalziti 3 linguri de ulei si o lingura de unt intr-o foarte tigaie mare la foc mediu. Adaugati cotletele de porc si gatiti aproximativ 6 minute pe fiecare parte.

Dati apoi tigaia la cuptor pentru 10-12 minute. Serviti cotletele calde.

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet

Pofta buna!


Poate iti place si:

Varza rosie cu carnati

Reteta zilei: Cotlete de porc cu carnati si sos de rosii

Cotlete de porc cu carnati si sos de rosii din: ulei de masline, cotlete de porc, carnati de porc, ceapa usturoi, vin alb, rosii uscate dafin, patrunjel, sare, piper cartofi copti, salata. Ingrediente:  2 linguri ulei de măsline 4 cotlete de porc 4 carnati de porc 1 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocat 120ml […]

Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar cu sos picant

Cotlete de porc la gratar cu sos picant din: ulei, suc de lamaie, chimion, oregano, cotlete de porc, ardei iute, ardei gras, rosie, ceapa, ceapa verde, ardei iute murat, otet. Ingrediente:  2 linguri de ulei 1 lingura de suc proaspat de lamaie 2 lingurite chimion 1 linguriță de oregano uscat 8 cotlete de porc sare […]

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.