Cotlete de porc in crusta de miere din: maioneza, mustar dijon, miere, praf de usturoi, boia de ardei afumat, sare, piper, ulei, cotlete de porc. Ingrediente: 1/3 ceașcă maioneza 2 linguri mustar de Dijon 2 linguri de miere 1/8 lingurita praf de usturoi 1/4 linguriță boia de ardei afumat 1/4 linguriță de sare piper proaspăt macinat […]
Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar aromate cu ienibahar
PrinteazaCotlete de porc la gratar aromate cu ienibahar din: sare, zahar brun, apa fiarbinte, boabe de piper, ienibahar, cuisoare, gheata, apa rece, bourbon, ceapa, cotlete de porc.
Poate te intereseaza si Cotlete de porc cu rozmarin la gratar
Ingrediente:
- 3 linguri de sare
- 3 linguri de zahăr brun
- 1 cană de apă fierbinte
- 10 boabe de piper
- 5 boabe ienibahar
- 5 cuișoare
- 2 cani de gheață
- 1 cană de apă rece
- 2 linguri bourbon
- 2-3 felii subtiri de ceapa
- 1- 2 cotlete de porc
Mod de preparare:
Într-un castron mare combinati sare, zahăr, piper, ienibahar și cuișoare.
Se adaugă apă caldă și se amestecă până când zahărul și sarea se dizolvă.
Adăugați cuburi de gheață și se amestecă până se topește gheața și amestecul este rece.
Puneti bourbon, ceapa si 1 cana de apa rece.
Adaugati cotletele de porc si lasati la marinat la frigider timp de 3 ore.
Scoateti din saramura si uscati cu prosoape de hartie.
Se încălzește gratarul la foc mediu-mare.
Gatiti cotletele timp de aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte.
Scoateti de pe gratar si inveliti in folie de aluminiu, lasati cateva minute sa se odihneasca.
Serviti cotletele calde.
Cotlete de porc la gratar aromate cu ienibahar
Pofta buna!
Cotlete de porc in sos de mustar
Cotlete de porc in sos de mustar din: cotlet de porc, sare, piper, ulei migdale, ulei de masline, supa de pui, lapte, lapte si mustar. Ingrediente: 2 cotlete de porc fără os sare si piper pentru asezonare 1/4 ceasca ulei migdale 1-2 linguri ulei de măsline 1/2 ceasca supa de pui 3 linguri lapte 1 […]
Pofta buna!
Imi plac cotletele de porc