Crochete de dovlecei cu feta din: zucchini, sare, oua, feta, oregano, ceapa, piper, proteina de soia, unt. Zucchini este o legumă săracă în calorii și bogată în nutrienți. Este o sursă bună de fibre, vitamina C, vitamina A, potasiu și antioxidanți. Consumul regulat de zucchini poate sprijini sănătatea digestivă, poate îmbunătăți sistemul imunitar, poate promova […]
Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar cu salata
PrinteazaCotlete de porc la gratar cu salata din: cotlete de porc, salata, ulei de arahide, sos de soia, otet de orez, fulgi de chili, piure de ghimbir, piure de usturoi si mustar.
Ingrediente:
- 4-6 cotlete de porc
- salata (dupa preferinta)
marinata:
- 1/4 ceasca ulei de arahide
- 1/4 ceasca sos de soia
- 1/4 ceasca otet de orez
- 1 lingurita fulgi de chili
- 2 lingurite piure de ghimbir
- 2 lingurite piere de usturoi
- 1 lingurita mustar
Mod de preparare:
Taiati grasimea in exces de la cotlete si puneti-le intr-o punga care se inchide etans.
Se amesteca impreuna ingredientele de la marinata. Se toarna sosul peste cotletele de porc si se marineaza la rece 6-8 ore.
Scoateti din frigider cu cel putin jumatate de ora inainte de gatire. Intre timp incalziti gratarul.
Puneti cotletele pe gratar si gatiti 4-5 minute pe fiecare parte.
Serviti cu salata dupa preferinta.
Cotlete de porc la gratar cu salata
Pofta buna!
Vânat în sos de vin roșu din: carne de vanat, ulei de masline, ceapa, usturoi, vin rosu, supa de pui, foi de dafin, cimbru, sare, piper, orez sau cartofi. Ingrediente: 500g de carne de vânat (ex. cerb, mistreț, căprioară), tăiată în bucăți 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă mare, tocată mărunt 2 […]
Ce pofta mi-ai facut de niste cotlete