Cotlete de porc la gratar cu sos de cirese din: ulei, ceapa, usturoi, cirese, mustar de dijon, pasta de tomate, sirop de artar, otet de vin alb, praf de chili, chimen, cotlete de porc, sare, piper.
sos de cirese:
3 linguri ulei
½ ceapa, tocata
1 catel de usturoi
1 ½ cesti cirese
1 lingura mustar de Dijon
1 lingura pasta de tomate
1 ½ linguri de sirop de artar
2 lingurite de otet de vin alb
1 lingurita praf de chili
½ lingurita chimen
sare
cotlete de porc:
4-5 cotlete de porc
sare
piper
Mod de preparare:
Pentru prepararea sosului se incalzeste uleiul intr-o cratita la foc mediu.
Gatiti ceapa si usturoiul timp de aproximativ 3 minute. Adaugati ciresele si se fierb aproximativ 2 minute.
Adaugati mustar Dijon, pasta de tomate, sirop de artar, otet, praf de chili si chimen.
amesteca pentru a se combina. Fierbeti aproximativ trei minute.
Se condimenteaza dupa gust cu sare.
Scoateti cratita de pe foc si procesati la blender pana la omogenizare.
Spalati si asezonati cotletele dupa gust.
Incalziti gratarul, frigeti cate 4-5 minute pe fiecare parte, iar la sfarsit ungeti cu sos de cirese si mai frigeti 1-2 minute.
Cotlete la gratar, cu ciuperci din: cotlete de porc, ciuperci, ardei gras, usturoi, sare, piper, cimbru, ulei. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 kg ciuperci champignon 1 ardei gras rosu 4 catei de usturoi sare piper cimbru 3 linguri ulei Mod de preparare: Baţi puţin cotletele, cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Le ungi cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.