Cotlete de porc cu salvie si cimbru din: cotlete de porc, unt, apa, salvei, ceapa, usturoi, ulei de masline, dafin, cimbru, coriandru, sare, piper.
Ingrediente:
4 cotlete de porc
2 linguri unt
1 1/2 cani apă
1 lingurita salvie uscata
1/2 ceapa tocata marunt
2 linguri de ulei de măsline
3 căței de usturoi
2 frunze de dafin rupte în bucăți mici
1 linguriță de cimbru uscat
1 linguriță de coriandru
1 linguriță sare
piper
Mod de preparare:
Spălați cotletele de porc și uscați-le cu prosoape de hârtie. Frecați salvie uscată pe ambele părți ale cotletelor, apoi condimentați cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu-mare și sotati cotletele de porc pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mic, combinați ceapa tocată, usturoiul, frunzele de dafin, cimbru, coriandru și sare.
Adăugați amestecul în tigaie, apoi turnați apa. Reduceți căldura la minim.
Acoperiți și fierbeți timp de 50 de minute.
Serviti preparatul cald cu legume, dupa preferinta.
Cotlete de porc in crusta de branza din: cotlete de porc, banza camembert, cascaval, ou, ulei, seminte de coriandru macinate, cimbru, mere, pesmet, frunze de salvie, sare si piper. Ingrediente: 8 cotlete de porc 100 g branza Camembert 150 g cascaval 1 ou 50 ml ulei 1 lingurita seminte de coriandru macinate 1 lingurita cimbru […]
Cotlete de porc in sos barbeque din: cotlete de porc, orez, legume, sos de fasole, sos hoisin, sos de stridii, sos de soia, zahar, vin, sirop de zahar, apa, sare, usturoi, anason. Ingrediente: 4 cotlete de porc orez si legume, pentru servire Ingrediente marinata: 2 linguri sos de fasole 2 linguri sos Hoisin 2 linguri de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.