Porc cu Sos de Rodii și Miere din: muschi de porc, sare, piper, ulei de masline, suc de rodii, miere, otet balsamic, usturoi, rozmarin. Explorați o combinație culinară sofisticată cu această rețetă de porc în sos de rodii și miere. Acest fel de mâncare îmbină suculența cărnii de porc cu dulceața mierii și aroma unică […]
Reteta zilei: Cotlete de porc in sos de mure
PrinteazaCotlete de porc in sos de mure din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, gem de mure, unt, otet balsamic, apa, salvie.
Poate te intereseaza si:
- Cotlete de porc la gratar cu garnitura si sos
- Cotlete de porc cu usturoi si sos de lamaie
- Cotlete de porc cu sos de mere si ceapa
Ingrediente:
- 4 cotlete de porc
- 1 vârf de cuțit de sare și piper
- 1 lingura ulei de masline
- ½ ceasca gem de mure
- 1 lingura unt
- 2 linguri oțet balsamic
- 1 lingura de apa
- ½ lingurita salvie uscata
- ⅛ linguriță de sare
Mod de preparare:
Spalati si uscati cotletele de porc. Asezonati cu 1 varf de cutit de sare si piper.
Incălzește 1 lingura de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă cotletele, rumeniti pe fiecare parte cate 3-5 minute, apoi le transferați pe o farfurie curată.
Scoateți tigaia de pe foc.
Lasati tigaia sa se raceasca cateva minute, apoi se adaugă gem, unt, oțet balsamic, apă și salvie.
Gatiti la foc mic, amestecand pana se formeaza un sos.
Fierbeti 5 minute, opriti focul si adaugati sare.
Adaugati cotletele in tigaie si lasatai cateva minute sa se incalzeasca.
Serviti apoi cu sos.
Cotlete de porc in sos de mure
Pofta buna!
Chiftele de Porc în Sos de Roșii
Chiftele de Porc în Sos de Roșii din: carne de porc tocana, ceapa, usturoi, paine, ou, patrunjel, sare, piper. Savurați clasica rețetă de chiftele de porc, servite într-un sos de roșii bogat și aromat. Această combinație perfectă între carnea suculentă de porc și sosul de roșii intens transformă o rețetă tradițională într-o experiență culinară memorabilă. […]
Pofta buna!
Mi-ai facut pofta de niste cotlete, nu stiu cum e cu sosul de mure, dar merita icnercate cotlete de porc