Cotlete de porc cu sos de coniac din: cotlete de porc, unt, coniac, ceapa, mustar. Ingrediente: 4 cotlete de porc 100 g unt 2 cepe 100 ml coniac 300 ml supă de vacă 2 linguri muştar Mod de preparare: Se condimentează 4 cotlete de porc, se prăjesc în 80 g unt şi se scot pe […]
Cotlete de porc cu sos Cumberland din: cotlete de porc, ulei, sare, piper, portocala, lamaie, mustar, amidon, gem, vin, otet, pudra de ghimbir. Ingrediente: 4 cotlete de porc nu prea groase 2 linguri ulei sare şi piper măcinat Pentru sos: 1 portocală 1 lămâie 2 linguriţe muştar iute 2 linguriţe amidon 200 g gem sau […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ce idee mi-ai dat cu cotletele astea
Foarte bun, foarte bun si-mi place mult de tot