Reteta zilei: Cotlete de porc cu sos

Printeaza

Cotlete de porc cu sos din: cotlete de porc, ceapa, ardei rosu, usturoi, rozmarin, ulei de masline, vin alb, supa de pui, apa, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc
  • 1 ceapa, felii groase
  • 1 ardei rosu, taiat fasii groase
  • 4 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 1/2 lingurite de rozmarin proaspat, tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 ceasca de vin alb
  • 3 cesti supa de pui
  • 1 cana de apa
  • sare si piper proaspat macinat, dupa gust

 

Mod de preparare:

clateste cotletul de porc si se usuca cu un prosop. Se presara pe ambele parti cu sare si piper proaspat macinat.

Se incalzeste o tigaie mare la foc mare si se adauga 1 1/2 linguri de ulei de masline.

Adaugati cotletul de porc si gatiti pe ambele parti pana se rumeneste.

Se adauga 1/2 lingura de ulei de masline in tigaie. Adaugati ceapa, ardei gras si usturoi.

Asezonati cu sare si piper negru. Se fierbe la foc mare timp de 3 minute.

Puneti vin alb si 2 cesti de supa de pui, se amesteca pentru a se combina si se adauga cotletul de porc.

Acoperiti tigaia si gatiti la foc mediu timp de 1 ora si 25 de minute.

Intoarceti cotletele de porc, se adauga restul de supa si o cana de apa.

Acoperiti si gatiti pentru 30-45 de minute.

Serviti cotletele calde.

Cotlete de porc cu sos

 

Cotlete_de_porc_cu_sos_10

 

Pofta buna!

 

 

 

Cotlete de porc la air fryer

Cotlete de porc la air fryer din: cotlete de porc, ulei de masline, parmezan, pudra de usturoi, sare, pudra de ceapa, boia afumata, piper negru. La air fryer cotletele vor fi suculente la interior si crocante la exterior. Pot fi asezonate dupa preferinta, iar timpul de gatire poate oscila de asemenea, in functie de reteta […]

Reteta zilei: Cotlete de porc cu mozzarella

Cotlete de porc cu mozzarella din: cotlete de porc, ceapa, mozzarella, maioneza, piper, sare. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 ceapă 1/2 cană de brânză mozzarella rasa 8 lingurițe maioneză piper si sare, dupa gust       Mod de preparare: Spălați cotletele de porc și uscați-le cu șervețele de hârtie. Condimentați ambele părți cu […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.