Cotlete de porc cu piure de spanac din: cotlete de porc, rosii, spanac, lapte, usturoi, unt, ulei, faina, vin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os rosii cherry 2 legaturi spanac 100 ml lapte 6 catei usturoi unt ulei de masline 1 lingura faina o jumatate pahar vin alb sare piper maghiran cimbru […]
Cotlete de porc cu sos de ceapa din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2 mere, taiate felii 1 ceapa, felii subtiri […]
Cotlete de porc cu sos de smantana si vin din: cotlet de porc, ulei, smantana, vin. Ingrediente: 700 g cotlet de porc 100 ml ulei mere 200 ml smantana vin alb Mod de preparare: Aşezi 700 g cotlet de porc fără os, curăţat de pieliţă şi tăiat felii subţiri într-o cratiţă cu 100 ml ulei, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.