Reteta zilei: Couscous cu patrunjel si migdale

Printeaza

Couscous cu patrunjel si migdale din: couscous, supa, unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel, migdale.

 

Ingrediente: 

  • 1 cană couscous
  • 2 cani supa
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1/4 ceapă, tocata
  • 2 catei de usturoi
  • sucul de 1/2 lămâie
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 mână de patrunjel
  • 1/4-1/3 ceasca de migdale feliate

 

Mod de preparare:

Tocati ceapa si usturoiul. Intr-o tigaie adaugati untul si uleiul de măsline.

Se adaugă ceapa tocată și se rumeneste 2-3 minute, la foc mediu.

Apoi adăugați usturoiul si mai gatiti 1 minut.

Couscous cu patrunjel si migdale
Adăugați supa și aduceți la fierbere.

Se condimentează cu sare si piper. Opriti focul si adaugati suc de lamaie.

Incorporati couscous, amestecati si pastrati deoparte, acoperit, timp de 6-7 minute.

Couscous cu patrunjel si migdale
Garnisiti cu patrunjel si migdale si serviți preparatul fierbinte.

Couscous cu patrunjel si migdale

Couscous cu patrunjel si migdale

Couscous cu patrunjel si migdale

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Couscous cu morcovi noi

Couscous cu morcovi noi din: couscous, morcovi, ulei de masline, patrunjel verde, seminte de chimen, seminte de coriandru, sare, piper si boia. Ingrediente: 500 g couscous 500 g morcovi noi 2 cepe 4 linguri ulei de masline 1 legatura patrunjel verde 1 lingurita seminte de chimen 1 lingura seminte de coriandru sare piper alb boia […]

 

Homar cu Sos de Rodie și Cuscus

Homar cu Sos de Rodie și Cuscus din: homari, cuscus, suc de rodie, seminte de rodie, miere, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper, frunze de menta. Această rețetă combină dulceața și aciditatea rodiilor cu bogăția homarului, servită peste un pat de couscous aromat. Este o alegere excelentă pentru o cină festivă sau un prânz […]

Cuscus cu Stafide: O Delicatețe Exotică

Cuscus cu Stafide: O Delicatețe Exotică din: cuscus, apa, stafide, ulei de masline extravirgin, miere, coaja de lamaie, sare, piper, frunze de menta. Cuscusul cu stafide este o rețetă simplă și delicioasă care combină textura pufoasă a cuscusului cu dulceața naturală a stafidelor și prospețimea aromei de lămâie. Această rețetă este inspirată din bucătăria mediteraneană […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.