Tort de mere si crema de zahar ars din: oua, zahar, faina, lapte, mere, stafide, nuci, unt. Ingrediente: Pentru blat: 6 ou 6 linguri zahar 6 linguri faină Pentru crema de zahăr ars: un litru lapte 6 ouă 150 g zahăr Pentru caramel: 150 g zahăr Pentru umplutură: 7-8 mere stafide nuci unt pentru uns […]
Crema de zahar ars cu rom din: oua, zahar, lapte, esenta de rom. Ingrediente: 6 ouă 200 g zahăr + 3 linguri 1 l lapte 1 plic zahăr vanilat 1 esenţă de rom Mod de preparare: Zahărul (3 linguri) îl caramelizezi într-o cratiţă pe foc şi îl laşi să se răcească. Intr-un vas larg […]
Crema de zahar ars cu struguri din: oua, lapte, zahar, esenta de vanilie, struguri. Ingrediente: 4 ouă 500 ml lapte 400 g zahăr esenţă vanilie 1 ciorchine struguri Mod de preparare: Topeşti 200 g de zahăr, iar când devine arămiu dai oala deoparte de pe foc şi înclini vasul astfel încât să îmbraci […]
OK, vasazica intai radem coaja de portocale peste oua si le batem ca la omleta, dupa care punem doar galbenusurile peste amestecul de lapte cu mascaropne?!? Lasand la o parte faptul ca mascarpone nu-i branza… jalnic… incoerent…
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
OK, vasazica intai radem coaja de portocale peste oua si le batem ca la omleta, dupa care punem doar galbenusurile peste amestecul de lapte cu mascaropne?!? Lasand la o parte faptul ca mascarpone nu-i branza… jalnic… incoerent…