Reteta zilei: Creveti in crusta de cocos pe pat de salata verde

Printeaza

Creveti in crusta de cocos pe pat de salata verde din: creveti, oua, sare, piper, nuca de cocos, ardei gras, ceapa verde, salata verde.

 

Ingrediente: 

  • 250 g creveti decorticati
  • 2 oua
  • sare si piper
  • 100 g de nucă de cocos
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1 fir ceapa verde
  • câteva frunze de salată verde

 

 

Mod de preparare:

Spargeti ouăle într-o farfurie adâncă și amestecati cu condimente. Adaugati crevetii si se amesteca.

Creveti_in_crusta_de_cocos_pe_pat_de_salata_verde

Dati prin nuca de cocos.

Dati la cuptor la 180 C, timp de aproximativ 10 minute.

Creveti_in_crusta_de_cocos_pe_pat_de_salata_verde_02

Pe o farfurie mare asezati frunzele de slata, asezati crevetii calzi si decorati cu ardei gras si ceapa verde.

Creveti_in_crusta_de_cocos_pe_pat_de_salata_verde_03

Serviti imediat.

Creveti_in_crusta_de_cocos_pe_pat_de_salata_verde_04

Creveti in crusta de cocos pe pat de salata verde

Creveti_in_crusta_de_cocos_pe_pat_de_salata_verde

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Creveti cu sos de ghimbir

Creveti cu sos de ghimbir din: creveti, sos de soia, arahide, dulceata, ceapa, usturoi, ghimbir, zahar, sare, ulei. Ingrediente: 1 kg creveţi decorticaţi 3 linguri sos de soia 100 g arahide măcinate 5 linguri suc de lămâie 1/2 linguriţă dulceaţă de ardei iute 1 ceapă verde tocată 5 căţei de usturoi pisaţi 1 lingură ghimbir ras, […]

Creveti in sos de tomate 

Creveti in sos de tomate din: creveti, unt, ulei, tomate, ceapa, patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 1 kg creveţi 100 g unt 2 ceşti ulei de măsline 1 cutie mare tomate decojite 1ceapă tocată mărunt 1 legătură pătrunjel verde sare piper Mod de preparare: Se fierb creveţii în puţină apă cu sare, se scurg şi se […]

 

Creveti in crusta crocanta

Creveti in crusta crocanta din: creveti, sos de chilli, pesmet. Ingrediente: 300 g creveti 2 linguri de sos iute de chilli pesmet     Mod de preparare: Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220C. Unge 300 g creveti, curatate de coaja si sterse cu prosop de hartie, cu 2 linguri de sos iute de chilli si apoi da-le […]

 

Creveti cu crusta de paine si cocos

Spot prawns (crevetii cu pete) sunt numiti astfel pentru petele albe de pe cochilii. Sunt cei mai mari creveti ce se pescuiesc pe coasta de est a Pacificului, timp de 11 saptamani, incepand din luna mai. Congelati se gasesc in supermarket. Panko se numeste pesmetul japonez din paine condimentat cu cimbru, busuioc si chili. Ingrediente: […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.