Curry de Năut și Cartofi Dulci – Bogat în Proteine din: naut, cartofi dulci, ceapa, usturoi, ghimbir, rosii, lapte de cocos, ulei vegetal, curry indian, sare, piper, coriandru. Acest curry aduce pe farfurie o explozie de arome și un aport semnificativ de proteine. Cu origini în bucătăria indiană, acest preparat savuros este o combinație perfectă […]
Reteta zilei: Creveti in crusta
PrinteazaCreveti in crusta din: creveti, foi de placinta, ulei, sos sriracha, condimente, ketchup, sos de soia, ulei de susan, limeta, zahar.
Poate te intereseaza si:
- Creveti la tigaie cu sote de fasole verde
- Creveti cu orez si sofran
- Salata de creveti cu avocado
- Cum se prepara Creveți cu noodles (video)
- Creveti la gratar cu salata de quinoa
Ingrediente:
- 12 creveți decorticati
- 12 bucati potrivite de foi de placinta
- 2 cesti ulei
- 1-2 linguri sos sriracha
- 1 linguriță de condimente, dupa preferinta
- 1 lingura ketchup
- 1 lingura sos de soia
- 1/4 linguriță ulei de susan
- 1/2 limeta (suc și coaja)
- 1 lingură de zahăr
Mod de preparare:
Adăugați toate ingredientele, cu excepția uleiului și a foilor de placinta intr-un bol si se amesteca bine.
Se lasa crevetii la marinat timp de 10 minute. Inveliti apoi fiecare crevete in foile de placinta.
Incalziti uleiul la foc mediu intr-o tigaie mare, apoi se incorporeaza creveti.
Prajiti 3-5 minute, apoi scoateti pe prosoape de hartie.
Serviti crevetii calzi, cu sos iute, daca doriti.
Creveti in crusta
Pofta buna!
Zahărul și Sarea: Cum să Le Consumăm Responsabil
Zahărul și Sarea: Cum să Le Consumăm Responsabil. Consumul excesiv de zahăr și sare este o preocupare majoră pentru sănătatea publică, asociat cu o varietate de probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă, hipertensiune arterială, obezitate și diabet de tip 2. Înțelegerea impactului acestor ingrediente și adoptarea unor alternative sănătoase pot ajuta la promovarea unei […]
Vreau si eu din crevetii astia