Reteta zilei: Creveti in sos picant cu paste si parmezan

Printeaza

Creveti in sos picant cu paste si parmezan din: creveti, sos de rosii, ulei de masline, otet de vin rosu, busuioc, sare, usturoi, piper cayenne, piper negru, paste, parmezan.

Creveti_in_sos_picant_cu_paste_si_parmezan_04

 

Ingrediente:

  • 500gr creveti decorticati
  • 1 ceasca sos de rosii
  • 1/3 ceasca ulei de masline
  • 2 linguri de otet de vin rosu
  • 2 linguri de busuioc tocat
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 1/2 lingurita usturoi, tocat
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 1/4 lingurita de piper negru
  • Paste fierte, pentru servire
  • Parmezan ras, pentru servire

Mod de preparare:

Combinati ¼ ceasca sos de rosii, ulei de masline, otet de vin rosu, busuioc tocat, sare, usturoi tocat, piper cayenne, piper negru si adaugati crevetii.

Lasati la marinat in frigider cel putin o ora sau peste noapte.

Creveti_in_sos_picant_cu_paste_si_parmezan_02

Adaugati intr-o tigaie crevetii cu tot cu sos, se incorporeaza restul de sos de rosii si se gatesc crevetii aproximativ 10 minute.

Serviti crevetii cu sos cu paste si garnisiti cu parmezan tocat.

Creveti_in_sos_picant_cu_paste_si_parmezan_03

Creveti in sos picant cu paste si parmezan

Creveti_in_sos_picant_cu_paste_si_parmezan_04

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Creveti in sos de hrean

Creveti in sos de hrean

Creveti in sos de hrean din: condimente, unt, bere, apa, creveti, ketchup, hrean, suc de lamaie, piper cayenne. Ingrediente pentru creveti: 2 1/2 linguri condimente pentru fructe de mare 3 linguri de unt 1 cana de bere 1 cana cu apa 20-30 creveti, decorticati Ingrediente pentru sos: 6 linguri de ketchup 1/2 lingura de hrean […]

 

Creveti in sos de unt cu lamaie

Creveti in sos de unt cu lamaie

Creveti in sos de unt cu lamaie din: creveti, ulei de masline, sare, piper, usturoi, unt, patrunjel, lamaie. Ingrediente:  1 kg creveți, decorticati 2 linguri de ulei de masline 1 linguriță sare 1 linguriță de piper negru 2 catei de usturoi, tocat 4 linguri unt nesarat patrunjel proaspat tocat, pentru ornat felii de lamaie, pentru servire […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.