mazare, ulei, telina, busuioc, usturoi, sare, piper, lapte. Mazarea este o sursă excelentă de proteine vegetale, fibre dietetice, vitamine și minerale. Conține vitaminele A, C, K, B1, B2, B3, B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu și zinc. timp de preparare 35 minute, timp de gatire […]
Reteta zilei: Crutoane cu aroma de rozmarin
PrinteazaCrutoane cu aroma de rozmarin din: bagheta, paine neagra, paine cu tarate de ovaz, frunze de rozmarin, unt, parmezan, praf de usturoi, patrunjel, sare, ulei de masline.
Ingrediente:
- 1 bagheta
- 1 paine neagra sau paine cu tarate de ovaz
- frunze de rozmarin proaspete
- ¾ cub de unt
- 1 cana de parmezan
- ½ lingurita praf de usturoi
- ¼ cana de patrunjel uscat
- ¼ lingurita de sare
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 150C. Se taie painea cuburi si se pune intr-un castron mare.
Intr-un castron mic se adauga untul si frunze de rozmarin. Se topeste untul amescand cu frunzele de rozmarin.
Turnati peste cuburile de paine.
Adaugati restul de verdeata, parmesan, sare ulei de masline si amestecati bine. Coaceți timp de aproximativ 40 de minute.
Amestecati ocazional cu o spatula. Lasati sa se raceasca inainte de servire.
Crutoane cu aroma de rozmarin
Pofta buna!
Sosul de Soia: Originea, Tipuri, Beneficii și Contraindicații – Ghid Complet
Sosul de soia este un condiment popular și un ingredient esențial în bucătăria asiatică. Acest sos are o istorie lungă și variată, dar în esență, este un produs din soia, sare și, în unele cazuri, grâu, care este fermentat pentru a obține un gust […]
Astea merg in orice supa crema
Bune crutoanele astea
Vreau sa fac si eu crutoanele astea