Heady Topper: un Double IPA renumit – Heady Topper, produs de The Alchemist în Vermont, este un Double IPA renumit pentru aromele sale intense de hamei și pentru statutul său iconic în lumea berii artizanale. Această bere a devenit rapid un simbol al mișcării craft beer, atrăgând atenția pasionaților de bere din întreaga lume datorită […]
Reteta zilei: Curry de pui cu naut
PrinteazaCurry de pui cu naut din: piept de pui, naut, curry, sare, rosie, condimente, ulei, piper, usturoi, ceapa, coriandru, apa, cartof, ghimbir.
Poate te intereseaza si:
- Midii cu ardei iute si pasta de curry verde
- Supa de porumb cu iaurt si curry
- Risotto cu pui, curry si rozmarin
Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat, cuburi
- 1 cutie naut
- 1 1/2 lingura curry
- 1/2 ardei gras
- 1/4 linguriță sare
- 1 rosie
- 1 linguriță de condimente, dupa gust
- 2 lingura ulei
- 1/4 lingurita piper negru
- 3 catei de usturoi
- 1/2 ceapa
- 2 linguri coriandru
- 2 cesti de apa
- 1 cartof
- 2 felii de ghimbir
Mod de preparare:
Puneti carnea de pui intr-un castron si se condimentează cu rosii, sare, piper negru, condimente, ardei. Lasati la marinat 30 de minute.
Într-o cratiță adâncă incingeti uleiul la foc mic, apoi se adaugă ceapa si usturoiul si gatiti timp de aproximativ 3 minute.
Apoi se adaugă pudra de curry și gatiti pentru inca 3-4 minute.
Dati focul la mediu si se adaugă bucățile de pui, se amestecă bine. Gatiti pentru aproximativ 5-7 minute, amestecand des.
Adăugați 2 căni de apă in castronul in care ati marinat carnea si pastrati deoparte.
Adaugati in cratita cartofii și nautul si incorporati apa din castron.
Se amestecă bine, se adauga ghimbir si se aduce la fierbere. Gatiti aproximativ 25 de minute.
Serviti cald.
Curry de pui cu naut
Pofta buna!
Heady Topper: un Double IPA renumit
Nu-mi place reteta asta!
Mie-mi place, e chiar interesanta 🙂