Curry de Conopidă cu Aromă Indiană din: conopida, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei vegetal, pasta de curry, curcuma, seminte de coriandru, seminte de chimen, lapte de cocos, sare, piper, frunze de coriandru. Curry-ul de conopidă este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru vegetarieni sau pentru oricine dorește să încerce o alternativă mai ușoară la curry-urile cu […]
Reteta zilei: Curry de vinete si cartofi
PrinteazaCurry de vinete si cartofi din: cartofi, vinete, usturoi, usturoi, turmeric, sare, piper, seminte de chimen, siminte de coriandru, chimion, coriandru, garam masala, praf de chili, vin alb, apa, pasta de tomate, iaurt, ulei.
Ingrediente:
- 400 g cartofi
- 400g vinete
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1 linguriță turmeric
- 1/2 linguriță sare
- 1/2 lingurita piper
- 1 lingurita de semințe de chimen
- 1/2 lingurita de seminte de coriandru
- 1/2 lingurita chimion
- 1/2 linguriță de coriandru
- 1/2 lingurita garam masala
- 1 linguriță praf de chili
- 100 ml vin alb sau apă
- 2 linguri pasta de tomate
- 2 linguri iaurt
- 3 linguri de ulei
Mod de preparare:
Taiati cartofii si vinetele cuburi.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si prajiti semintele de coriandru și chimen și usturoiul.
Adaugati cartofii, vinetele și toate condimentele. Prăjiti legumele, amestecand din când în când.
Cand sunt aproape fierte legumele, se adauga vinul sau apa.
Adaugati pasta de tomate și se amestecă bine, apoi se adauga iaurtul si se lasa sa fiarba timp de câteva minute.
Curry de vinete si cartofi
Pofta buna!
Curry de Pui cu Ghimbir din: piept de pui, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, pasta de curry, lapte de cocos, rosii, cartof dulce, sare, piper, frunze de coriandru. Curry-ul de pui cu ghimbir are origini în bucătăria indiană și a devenit un preparat popular în întreaga lume datorită aromei sale bogate și aromei exotice. […]
Rogan Josh: Istoria și Rețeta Autentică a Celebrului Curry de Miel
Rogan Josh: Istoria și Rețeta Autentică a Celebrului Curry de Miel. Rogan Josh este unul dintre cele mai renumite și apreciate feluri de mâncare din bucătăria kashmiriană și a devenit un simbol al culturii și tradițiilor culinare ale regiunii Kashmir. Istoria acestui curry aromatic de miel este profund legată de istoria și cultura Kashmirului, fiind […]