Desert cu pere si scortisoara din: pere, zahar, unt, scortisoara. Ingrediente: 1 aluat foitaj 3-4 pere 100 g zahăr brun 100 g unt scorţişoară Mod de preparare: Topeşte untul într-un vas, adaugă zahărul şi lasă pe foc până se formează caramelul. Adaugă jumătăţile de pere curăţate de coajă şi seminţe, presară scorţişoara şi mai […]
Reteta zilei: Desert cu fulgi de ciocolata alba si glazura de capsuni
PrinteazaDesert cu fulgi de ciocolata alba si glazura de capsuni din: fulgi de ciocolata alba, glazura de capsuni, nuci pecan.
Ingrediente:
- 1 pachet fulgi de ciocolata alba
- 1 cutie glazura capsuni
- 2/3 cana nuci pecan tocate
Mod de preparare:
Ungeti o tava cu putin ulei. Topiti fulgii de ciocolata alba la bain marie. Se adauga glazura de capsuni.
Se adauga nucile pecan, apoi raspanditi in tava si raciti timp de cel putin 30 minute. Taiati si serviti.
Desert cu fulgi de ciocolata alba si glazura de capsuni
Pofta buna!
Desert cu mac din: oua, unt, faina, mac, sare, lapte, praf de copt, rom, mar. Ingrediente: 5 ouă 200 g unt 100 g făină 200 g mac 50 g îndulcitor sare 150 ml lapte 1 praf de copt 1 linguriţă rom 1 măr dat prin răzăteare Mod de preparare: Separi albuşurile de gălbenuşuri. Amesteci […]
Desert usor si savuros din: faina, unt, oua, sare, indulcitor, smantana, portocala. Ingrediente: Pentru aluat: 150 g făină 75 g unt rece 1 gălbenuş sare îndulcitor, după gust 1-2 linguri apă rece Pentru umplutură: 200 g smântână 4 ouă sare 1 portocală îndulcitor, după gust 1 pliculeţ tort-gelee Mod de preparare: Din toate ingredientele […]