Desert cu fructe de padure si ciocolata din: frisca, zahar, cacao, ciocolata, fructe de padure. Ingrediente: 400 ml frişca 1 lingură zahăr 1/4 linguriţă extract de vanilie 8 brioşe mici de ciocolată (cumpărate) 250 g zmeură 250 g fructe de pădure congelate 200 ml sos de ciocolată praf de cacao (facultativ) Mod de preparare: […]
Desert cu ciocolata si merisoare din: unt, zahar, oua, faina, cacao, ciocolata. Ingrediente: Blat: 100 g unt moale 100 g zahăr pudră 4 ouă 80 g făină 30 g cacao Glazură: 50 g unt 50 g ciocolată neagră (76% cacao) 20 g cacao 250 g zahăr pudră boabe de merişor şi căpşune pentru ornat […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bun desertul cu mere