Reteta zilei: Desert cu nuca de cocos si migdale
PrinteazaDesert cu nuca de cocos si migdale din: nuca de cocos, migdale, cacao, sare de mare, esenta de vanilie, esenta de migdale, sirop de artar, ulei de avocado, fulgi de ciocolata.
Ingrediente:
- 3 cesti fulgi nucă de cocos
- 1 ceasca de nucă de cocos rasa
- 2 cesti migdale feliate
- ⅓ ceașcă de cacao
- sare de mare 1 lingurita
- 1 lingura esenta de vanilie
- ½ lingurita esenta de migdale
- ⅓ ceasca sirop de arțar
- 2 linguri de ulei de avocado
- 1 cană de fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 150C si se pregateste o tava cu hartie de copt.
Într-un castron mare, combinat nuci de cocos, migdale, cacao și sare de mare. Se amestecă bine.
Se adauga esente de vanilie si migdale, sirop de arțar și ulei de avocado. Se amestecă pentru a se combina bine.
Se întinde în mod uniform pe foaia de copt.
Se da la cuptor timp de 20 de minute, amestecând o dată, la jumătatea timpului.
După 20 de minute, opriți focul, deschideti cuptorul și se amestecă inca odata. Se lasă granola în cuptor și închideti usa.
Lasati sa se răcească în cuptor timp de cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Se adauga fulgii de cioclata si se amesteca. Se serveste sau se depoziteaza in borcane care se inchid etans.
Desert cu nuca de cocos si migdale
Pofta buna!