Reteta zilei: Desert cu ovaz si piure de banane

Printeaza

Desert cu ovaz si piure de banane din: piure de banane, ou, zahar brun, vanilie, nucsoara, praf de copt, sare, nuca de cocos, lapte de cocos, ovaz.

 

Ingrediente: 

  • 1.5 cani piure de banane
  • 1 ou
  • ¼ cană de zahăr brun
  • ½ linguriță de vanilie
  • ½ lingurita nucsoara
  • 1 lingurita praf de copt
  • ½ linguriță de sare
  • ⅓ ceașcă de nucă de cocos
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 3 cesti ovaz

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170C. Ungeți un vas termorezistent cu ulei.

Într-un castron mare, amestecati împreună banane, ouă, zahăr brun, vanilie, nucsoara, praf de copt, sare și de nucă de cocos până se omogenizeaza.

Desert_cu_ovaz_si_piure_de_banane

Adaugati laptele de cocos si se amesteca binw.

Desert_cu_ovaz_si_piure_de_banane_02

Adăugați fulgii de ovăz și se amestecă cu o lingură până se omogenizeaza.

Desert_cu_ovaz_si_piure_de_banane_04

Se toarnă amestecul de ovăz în vasul pregătit și dati la cuptor, neacoperit, timp de 45 de minute.

Desert_cu_ovaz_si_piure_de_banane_05

Serviti desertul cald.

Desert_cu_ovaz_si_piure_de_banane_06

Desert cu ovaz si piure de banane

Desert_cu_ovaz_si_piure_de_banane_06

 

Pofta buna!

 

 

 

Fursecuri cu banane, ovaz si migdale

Fursecuri cu banane, ovaz si migdale din: banane, fulgi de ovăz, ciocolată amăruie, stafide aurii, fulgi de migda­le, fulgi de migda­le, sare, ulei sau margarină. Ingrediente: 500 g banane bine coapte (cântărite îna­inte de a le decoji) 180 g fulgi de ovăz 50 g ciocolată amăruie 50 g stafide aurii 50 g fulgi de migda­le 1 linguriţă zahăr vanilinat 1 praf de sare […]

Reteta zilei: Smoothie de banane cu afine si fulgi de ovaz

Smoothie de banane cu afine si fulgi de ovaz din: banana, afine, iaurt, lapte de nuca de cocos, miere, fulgi de ovaz, gheata.   Ingrediente: 1 banana 1 ceasca de afine ½ ceasca iaurt 1/3 cana lapte de nuca de cocos 2 linguri de miere 2 linguri de fulgi de ovaz 1 ceasca cuburi de […]

Reteta zilei: Prajitura cu banane si ciocolata

Prajitura cu banane si ciocolata din: faina de ovaz, faina de alune, cacao, praf de copt, sare, bicarbonat de sodiu, oua, ulei de cocos, sirop de artar, banane, vanilie, chips-uri de ciocolata Ingrediente:  ¾ făină de ovaz ¾ făină făină de alune ½ ceasca pudră de cacao 1 lingurita praf de copt ½ linguriță sare […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.