Fursecuri cu banane, ovaz si migdale din: banane, fulgi de ovăz, ciocolată amăruie, stafide aurii, fulgi de migdale, fulgi de migdale, sare, ulei sau margarină. Ingrediente: 500 g banane bine coapte (cântărite înainte de a le decoji) 180 g fulgi de ovăz 50 g ciocolată amăruie 50 g stafide aurii 50 g fulgi de migdale 1 linguriţă zahăr vanilinat 1 praf de sare […]
Reteta zilei: Desert cu ovaz si piure de banane
PrinteazaDesert cu ovaz si piure de banane din: piure de banane, ou, zahar brun, vanilie, nucsoara, praf de copt, sare, nuca de cocos, lapte de cocos, ovaz.
Ingrediente:
- 1.5 cani piure de banane
- 1 ou
- ¼ cană de zahăr brun
- ½ linguriță de vanilie
- ½ lingurita nucsoara
- 1 lingurita praf de copt
- ½ linguriță de sare
- ⅓ ceașcă de nucă de cocos
- 1 cutie lapte de cocos
- 3 cesti ovaz
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C. Ungeți un vas termorezistent cu ulei.
Într-un castron mare, amestecati împreună banane, ouă, zahăr brun, vanilie, nucsoara, praf de copt, sare și de nucă de cocos până se omogenizeaza.
Adaugati laptele de cocos si se amesteca binw.
Adăugați fulgii de ovăz și se amestecă cu o lingură până se omogenizeaza.
Se toarnă amestecul de ovăz în vasul pregătit și dati la cuptor, neacoperit, timp de 45 de minute.
Serviti desertul cald.
Desert cu ovaz si piure de banane
Pofta buna!
Fursecuri cu banane, ovaz si migdale
Reteta zilei: Smoothie de banane cu afine si fulgi de ovaz
Smoothie de banane cu afine si fulgi de ovaz din: banana, afine, iaurt, lapte de nuca de cocos, miere, fulgi de ovaz, gheata. Ingrediente: 1 banana 1 ceasca de afine ½ ceasca iaurt 1/3 cana lapte de nuca de cocos 2 linguri de miere 2 linguri de fulgi de ovaz 1 ceasca cuburi de […]
Reteta zilei: Prajitura cu banane si ciocolata
Prajitura cu banane si ciocolata din: faina de ovaz, faina de alune, cacao, praf de copt, sare, bicarbonat de sodiu, oua, ulei de cocos, sirop de artar, banane, vanilie, chips-uri de ciocolata Ingrediente: ¾ făină de ovaz ¾ făină făină de alune ½ ceasca pudră de cacao 1 lingurita praf de copt ½ linguriță sare […]
Pofta buna!