Reteta zilei: Desert cu prune si nectarine coapte cu topping de inghetata de lamaie

Printeaza

Desert cu prune si nectarine coapte cu topping de inghetata de lamaie din: prune, nectarine, zahar vanilat, esenta de rom, menta, inghetata de lamaie.

Desert_cu_prune_si_nectarine_coapte_cu_topping_de_inghetata_de_lamaie_08

 

Ingrediente:

  • 3 prune
  • 3 nectarine
  • 2 1/2 linguri de zahar vanilat
  • 1 1/2 linguri esenta de rom
  • 1 lingurita menta tocata
  • inghetata de lamaie

 

 

Mod de preparare:

Taiati fructele in jumatati, scoatesi samburii, asezati pe o farfurie.

Intr-un castron mic, combinati zaharul, romul si menta.

Se toarna acest amestec peste fructele din farfurie.

Se marineaza cateva minute.

Desert_cu_prune_si_nectarine_coapte_cu_topping_de_inghetata_de_lamaie_03

Incingeti gratarul, adaugati fructele si gatiti aproximativ 1 minut pe fiecare parte.

Transferati in boluri de servire, adaugati inghetata de lamaie si serviti.

Desert_cu_prune_si_nectarine_coapte_cu_topping_de_inghetata_de_lamaie_04

Desert cu prune si nectarine coapte cu topping de inghetata de lamaie

Desert_cu_prune_si_nectarine_coapte_cu_topping_de_inghetata_de_lamaie_09

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Vreau si eu desert din asta!

  2. O nebunie e desertul asta 🙂 pe bune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.