Reteta zilei: Desert rece cu alune

Printeaza

Desert rece cu alune din: fulgi de ciocolata, alune, minibezele.

 

Ingrediente:

  • 300 gr fulgi de ciocolata
  • 1 3/4 cesti alune sarate, tocate
  • 1 1/2 cesti minibezele

 

 

Mod de preparare:

Topiti fulgii de ciocolata la microunde sau bain-marie. Transferati intr-un castron si lasati sa se raceasca timp de 5 minute.

Adauga 1 1/2 cesti de alune si minibezelele. Amestecati cu o spatula sa se combine. Transferati pe o foaie de copt.

Neteziti partea de sus, apoi se presara restul de alune. Dati la frigider 10-20 de minute, apoi scoateti, taiati si serviti.

 

Desert rece cu alune

Desert rece cu alune

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Reteta zilei: Desert rece cu fructe si nuca de cocos

Desert rece cu fructe si nuca de cocos din: portocale, banane, nuca de cocos, ananas, zahar. Ingrediente:  3 portocale, maruntite 2 banane, feliate 6 linguri de nucă de cocos 1 cană ananas din conserva 6 lingurițe zahăr       Mod de preparare: In partea de jos a fiecărei cupe de desert, adaugati portocalele si […]

Reteta zilei: Desert rece cu aroma de lamaie

Desert rece cu aroma de lamaie din: zahar, lamaie, unt, oua, sare. Poate iti place si:   Crema rece de visine Desert cu branza si fructe de padure Desert cu branza si fructe de padure   Ingrediente:  1½ cana zahăr coaja rasa de la 4 lămâi ½ cana unt sărat 5 oua 1 varf cutit […]

Reteta zilei: Desert rece cu frisca si ananas

Desert rece cu frisca si ananas din: ananas, suc de lime, suc de lamaie, zahar, smantana. Poate iti place si: Desert rece cu caise, nuci si smantana Desert rece cu alune Desert rece cu crema de ciocolata   Ingrediente:  600gr ananas 2 linguri de suc de lime 2 linguri de suc de lamaie 2 linguri […]

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.