pesmet, unt, oua, sare, patrunjel, sunca de pui si sote de legume. Galuste cu lapte Galuste de cartofi cu pastrama de porc Galuste de mamaliga cu salvie Ingredinte: 100-120 g de pesmet fin de franzela 50 g unt, 2 oua putima sare 1 lingurita patrunjel […]
Reteta zilei: Desert rece cu ciocolata si fructe uscate
PrinteazaDesert rece cu ciocolata si fructe uscate din: ciocolata neagra, unt, lapte condensat, scortisoara, migdale, covrigei, caise uscate.
Ingrediente:
- 1 ciocolata neagra
- 6 linguri de unt
- 1 cutie lapte condensat
- 2 lingurite scortisoara
- 1/2 cana migdale, taiate
- 1 cana covrigei faramitati
- 1/4 ceasca caise uscate, tocate
Mod de preparare:
Intr-o cratita adaugati ciocolata, untul, laptele si scortisoara. Puneti pe foc mic si amestecati constant pana se topesc si se omogenizeaza.
Adaugati migdalele, covrigeii, caisele si amestecati bine.
Se toarna intr-o forma de prajituri si se da la frigider cel putin 1 ora. Feliati si serviti rece.
Desert rece cu ciocolata si fructe uscate
Pofta buna!
Drob traditional de miel – usor de preparat
inima, ficatul si plamanii de la un miel, ceapa, marar, patrunjel, morcov, ceapa verde, radacina de patrunjel, aluat, paine, piper si ulei. Drobul de miel este un preparat culinar tradițional românesc, fiind una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paște. Ingredinte: inima, ficatul si plaminii de la miel […]
Mi-ai facut pofta cu desertul asta 🙂
Arata bine desertul