Reteta zilei: Desert rece cu ciocolata si fructe uscate

Printeaza

Desert rece cu ciocolata si fructe uscate din: ciocolata neagra, unt, lapte condensat, scortisoara, migdale, covrigei, caise uscate.

 

Ingrediente:

  • 1 ciocolata neagra
  • 6 linguri de unt
  • 1 cutie lapte condensat
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1/2 cana migdale, taiate
  • 1 cana covrigei faramitati
  • 1/4 ceasca caise uscate, tocate

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita adaugati ciocolata, untul, laptele si scortisoara. Puneti pe foc mic si amestecati constant pana se topesc si se omogenizeaza.

Adaugati migdalele, covrigeii, caisele si amestecati bine.

Se toarna intr-o forma de prajituri si se da la frigider cel putin 1 ora. Feliati si serviti rece.

 

Desert rece cu ciocolata si fructe uscate

Desert rece cu ciocolata si fructe uscate

 

Pofta buna!

 

 

 

Galuste de pesmet cu sunca de pui

pesmet, unt, oua, sare, patrunjel, sunca de pui si sote de legume. Galuste cu lapte Galuste de cartofi cu pastrama de porc Galuste de mamaliga cu salvie     Ingredinte: 100-120 g de pesmet fin de franzela 50 g unt, 2 oua putima sare 1 lingurita patrunjel […]

Drob traditional de miel – usor de preparat

inima, ficatul si plamanii de la un miel, ceapa, marar, patrunjel, morcov, ceapa verde, radacina de patrunjel, aluat, paine, piper si ulei. Drobul de miel este un preparat culinar tradițional românesc, fiind una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paște.   Ingredinte: inima, ficatul si plaminii de la miel […]

 

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Maria Niculescu

    Mi-ai facut pofta cu desertul asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.