Marqués de Murrieta Castillo Ygay este un vin legendar produs de una dintre cele mai vechi și mai prestigioase crame din Spania, situată în inima regiunii Rioja. Istoria și Tradiția Marqués de Murrieta Castillo Ygay Crama Marqués de Murrieta a fost fondată în 1852 […]
Reteta zilei: Desert rece cu unt de migdale si nuci pecan
PrinteazaDesert rece cu unt de migdale si nuci pecan din: ulei de nuca de cocos, sos de mere, unt de migdale, nuci pecan si sirop de artar.
Ingrediente:
- 1/2 ceasca de ulei de nuca de cocos
- 1/2 ceasca sos de mere neindulcit
- 1/2 cana de unt de migdale
- 1/3 cana nuci pecan
- 2 linguri sirop de artar
Mod de preparare:
Procesati la robot uleiul de nuca de cocos, sosul de mere, untul de migdale si siropul de artar pana se omogenizeaza.
Adaugati nucile pecan si procesati pana la omogenizare.
Intre timp, intr-o forma de chec asezati hartie de copt si transferati amestecul din robot.
Dati la congelator 30-45 de minute. Scoateti din forma, taiati si serviti.
Desert rece cu unt de migdale si nuci pecan
Pofta buna!
Crocante și ușor acrișoare, aceste gogonele sunt perfecte pentru a însoți fripturi, tocănițe sau alte preparate tradiționale pe tot parcursul iernii. Prepararea lor este simplă și rapidă, iar rezultatul te va răsplăti cu arome autentice și o textură perfectă. Ingrediente: Pentru aproximativ 3 borcane de 2 litri: Gogonele verzi (3 […]
o alegere rafinată și delicioasă pentru orice masă sau eveniment. Combinația de avocado cremos și feta sărată pe o felie de pâine crocantă creează un echilibru perfect de arome și texturi. Această rețetă este simplă și rapidă, ideală pentru a impresiona oaspeții sau pentru […]
Desertul rece cu unt si nuci nu e cam gretos? Asta e un fel de inghetata daca nu ma insel
Vreau si eu din desertul asta!
Poate e un strop cam dulce, dar nu gretos