Profiterol Deluxe – Un Desert Delicios din: apa, unt, sare, faina, oua, smantana, ciocolata neagra, extract de vanilie, zahar pudra. Reteta Profiterol: Ingrediente: 1 cană (240 ml) apă 1/2 cană (113 grame) unt 1/4 linguriță sare 1 cană (120 grame) făină 4 ouă mari 1 cană (240 ml) smântână lichidă 200 grame ciocolată neagră, topită […]
Reteta zilei: Desert cu sirop de artar si scortisoara
PrinteazaDesert cu sirop de artar si scortisoara din: oua, smantana, zahar, scortisoara, esenta de vanilie, paine, unt, sirop de artar.
Ingrediente:
- 2 oua
- 1/3 ceasca smantana
- 1 lingura zahar
- 1/4 linguriță de scorțișoară
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 2-4 felii de pâine
- 2 linguri de unt
- sirop de arțar, pentru servire
Mod de preparare:
Într-un bol mediu, amestecati împreună ouă și smântână. Într-un castron mic, se amestecă împreună zahar si scorțișoară.
Bateti ouale, smantana, zaharul si scortisoara. Transferati intr-un bol.
Intr-o tigaie adaugati 1 lingura unt și se lasă să se topească. Adaugati pe rand feliile de paine in bol.
Intoarceti felia de paine.
Transferati in tigaie, unde rumeniti pe fiecare parte.
Pe masura ce untul este absorbit la prajire, se adauga cel ramas.
Serviti desert cald cu sirop de arțar.
Desert cu sirop de artar si scortisoara
Pofta buna!
Brownie cu avocado – Desert Vegan
Brownie cu avocado – Desert Vegan din: avocado, zahar brut, cacao, lapte vegetal, extract de vanilie, praf de copt, sare, nuci sau bucati de ciocolata. Aceasta este o variantă sănătoasă și surprinzător de delicioasă a brownie-ului tradițional, cu avocado în loc de unt sau ouă, este nu numai delicioasă, dar și mai sănătoasă, fiind bogată […]
Cornulețe cu nucă și gem: un desert tradițional
Cornulețe cu nucă și gem: un desert tradițional din: unt, faina, zahar pudra, nuca, ou, extract de vanilie, zahar pudra. Cornulețele cu nucă și gem sunt un desert tradițional iubit de toată lumea. Această rețetă vă va încânta papilele gustative și vă va duce cu gândul la zilele copilăriei. Aflați cum să le pregătiți acasă […]