Terci de Ovăz cu Dovleac și Scorțișoară din: fulgi de ovaz, lapte, dovleac, scortisoara, miere, nuci. Începeți ziua cu o notă caldă și confortabilă, savurând un bol de Terci de Ovăz. Această rețetă îmbină aromele bogate de toamnă cu beneficiile nutriționale ale ingredientelor sale, oferind un mic dejun sățios și reconfortant. Perfect pentru zilele răcoroase […]
Reteta zilei: Dovleac copt cu prosciutto
PrinteazaDovleac copt cu prosciutto din: dovleac, unt, salvie, prosciutto, sare de mare, piper, parmezan.
Ingrediente:
- 1 dovleac
- 4 linguri unt sărat
- 6 frunze de salvie, tocata
- 4 felii de prosciutto
- sare de mare și piper proaspat macinat dupa gust
Ingrediente servire:
- parmezan proaspăt măcinat
- sare de mare și piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava puneti hartie de copt.
Radeti dovleacul. Așezați pe hartia de copt din tava.
Se topește untul la foc mediu-mare. Opriti focul si adaugati salvie tocata.
Se toarnă amestecul de unt peste dovleac in tava si amestecati bine.
Maruntiti prosciutto si presarati peste dovleac.
Se presara cu sare de mare și piper negru proaspat macinat.
Dati la cuptor aproximativ 10-12 de minute.
Serviti cu parmezan proaspat ras, sare de mare dupa gust si piper negru proaspat macinat.
Dovleac copt cu prosciutto
Pofta buna!
Gofre Aromate cu Dovleac și Scorțișoară
Gofre Aromate cu Dovleac și Scorțișoară din: piure de dovleac, faina de grau, oua, lapte, praf de copt, scortisoara, zahar vanilat, sare, ulei, smantana. Bineveniți în lumea aromelor de toamnă cu această rețetă de gofre cu dovleac și scorțișoară, completată perfect de dulceața smântânii de vanilie. Aceste gofre sunt nu doar o încântare pentru papilele […]
Spaghete din dovleac cu bacon din: bacon, oua, parmezan, dovleac copt, usturoi. Rețetele low-carb pot fi un mod eficient și satisfăcător de a vă îmbunătăți sănătatea și de a vă gestiona greutatea. Este important, totuși, să vă asigurați că dieta este echilibrată și include o varietate de alimente nutritive pentru a vă asigura că obțineți […]
Pofta buna!
Nu am facut niciodata, dar nici nu ma incanta