Reteta zilei: Dovlecei la gratar cu mozzarella si rosii

Printeaza

Dovlecei la gratar cu mozzarella si rosii din: sos vinaigrette, busuioc, condimente, dovlecei, mozzarella, rosii.

 

Ingrediente vinegreta de busuioc:

  • 1/2 ceasca sos vinaigrette
  • 3 linguri busuioc proaspat tocat

Ingrediente marinata:

  • 1/3 cana sos vinaigrette
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1/2 lingurita condimente dupa gust

Ingrediente:

  • 8 felii de dovlecei
  • 8 felii de mozzarella proaspata
  • 8 felii de rosii

 

Mod de preparare:

Combinati busuiocul proaspat tocat cu sos de vinegreta, apoi dati la frigider.

Combinati ingredientele pentru marinata si scufundati feliile de dovlecel, lasati la marinat 4 ore.

Incalziti gratarul, pulverizati ulei de masline, puneti dovlecii pe gratar, gatiti cate 5 minute pe fiecare parte.

Luati de pe gratar, adaugati cate o felie de mozzarella si cate o felie de rosie si adaugati sos de busuioc.

Serviti imediat.

 

Dovlecei la gratar cu mozzarella si rosii

Dovlecei_la_gratar_cu_mozzarella_si_rosii_10

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Nuu, nu-mi plac dovleceii la gratar

  2. Mie-mi place cum a iesit reteta asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.