Paste Carbonara cu Smântână – Deliciu Italian Reinterpretat din: paste, bacon, oua, smantana, parmezan, usturoi, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 350g de paste (de preferat tagliatelle sau spaghetti) 200g de bacon tăiat cubulețe 2 ouă mari 150ml de smântână lichidă 50g de parmezan ras 2 căței de usturoi mărunțiți Sare și piper proaspăt măcinat, după […]
Reteta zilei: Dovlecei umpluti cu legume
PrinteazaDovlecei umpluti cu legume din: dovlecei, ciuperci, ceapa, miez de dovlecei, usturoi, sare, piper, rosii, branza.
Ingrediente:
- 3-4 dovlecei
- 200-300gr ciuperci
- 1 ceapa
- Miez de dovlecei
- Usturoi
- ulei
- Sare si piper
- Rosii feliate
- Branza maruntita
Mod de preparare:
Spalați dovleceii, taiati pe lungime si scobiti miezul pe care il pastrati deoparte. Tocati miezul.
Tocati ceapa si usturoiul. Incalziti uleiul in tigaie, adaugati ceapa si ciupercile si gatiti cateva minute.
Adaugati miezul de dovlecei si gatiti pentru cateva minute, adaugati usturoi si asezonati cu sare si piper. Amestecati bine si gatiti 5 minute.
Umpleti dovleceii cu mixul de legume si asezati deasupra rosiile feliate.
Dati la cuptor aproximativ 30-40 de minute, presarati branza si mai coaceti aproximativ 5-10 minute. Serviti dovleceii umpluti cu legume calzi.
Dovlecei umpluti cu legume
Pofta buna!
Naut – Beneficii pentru sanatate, contraindicatii si retete
Naut – Beneficii pentru sanatate, contraindicatii si retete. Nautul, este o plantă leguminoasă din familia Fabaceae și este folosită în întreaga lume pentru alimentație datorită semințelor sale comestibile. Iată mai multe informații despre naut: Descriere botanică: Nautul (Cicer arietinum) este o plantă anuală cu frunze compuse și flori albe sau mov-purpuriu. Partea comestibilă a plantei […]
Foarte buni dovleceii umpluti cu legume
Sunt buni, ca n am facut pana acum