Dressing de muştar cu ulei de masline din: muştar de Dijon sau muştar boabe, suc de lămâie sau oţet balsamic, sare, piper negru. Ingrediente: 1 lingură cu vârf din cel mai bun muştar de Dijon sau muştar boabe 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors sau oţet balsamic 5 linguri de ulei de măsline 1 linguriţă […]
Salata de sfecla rosie cu dressing din maghiran si otet balsamic din: sefla rosie, sos de maghiran, otet balsamic, sare. Ingrediente: sfecla rosie sos din maghiran oţet balsamic sare Mod de preparare: Fierbeţi sfecla roşie în apă sărată până se înmoaie. Strecuraţi şi răciţi. Decojiţi cu degetele, eliminând cotoarele. Dacă sfeclele sunt destul de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.