Supa de peste si fenel din: ulei, fenel, ceapa, usturoi, telina, dafin, sofran, apa, fasole, rosii, file de cod, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 lingură cu ulei 1 bulb mic de fenel, curăţat şi feliat 2 cepe eşalote, curăţate şi feliate 1 căţel de usturoi, curăţat şi feliat 2 tulpini de ţelină, curăţate şi tăiate mărunt […]
Reteta zilei: Fenel gratinat
PrinteazaFenel gratinat din: fenel, ulei de masline, usturoi, pesmet, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 bulbi fenel, curatat si taiat sferturi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 catel de usturoi, tocat
- 50gr pesmet
- 2 linguri patrunjel, tocat
- sare si piper
Mod de preparare:
Intr-o cratita, fierbeti fenelul in apa timp de 10 minute.
Scurgeti si transferati intr-o tava, ungeti cu ulei de masline. P
reincalziti cuptorul la 190C.
Intr-un bol amestecati pesmetul, usturoiul si restul de ulei.
Asezonati. Presarati peste fenel.
Dati tava la cuptor pentru 30 de minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti preparatul cald.
Fenel gratinat
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Salată de fenel cu năut din: naut, fenel, ceapa rosie, otet balsamic, patrunjel, ulei de masline, zahar, ardei iute, sare, piper. Ingrediente: 250 g naut 1 bulb fenel mai mare 2 cepe rosii mari 2 linguri otet balsamic sau lamaie 1 legatura patrunjel 50 ml ulei de masline 2 lingurite zahar 1 ardei iute sare […]
Peste inabusit cu praz si fenel
Peste inabusit cu praz si fenel din: dorada, fenel, praz, lamaie, unt, vin, curry, sare grunjoasa, piper alb, anason. Ingrediente: 2 dorada regala medie 1 bulb fenel mare 2 fire praz 1 lamaie 100 g unt 100 ml vin 2 lingurite curry sare grunjoasa piper alb anason (optional) Mod de preparare: Taie lamâia în […]
Pofta buna!