Peste alb cu fetuccini si sos de arahide din: sos de peste, miere, otet de orez, fulgi de ardei rosu, unt de arahide, lapte de nuca de cocos, pasta de curry, paste fettucini, suc de lamaie, otet de vin alb, ulei de masline, peste alb, sare, piper, ceapa verde. Ingrediente pentru sosul de arahide […]
Reteta zilei: Fetuccini carbonara
PrinteazaFetuccini carbonara din: bacon, pancetta, scortisoara, smantana, parmezan, galbenus de ou, fettuccini, arpagic, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 felii de bacon, tocat
- 4 felii de pancetta, tocata
- ¼ linguriță scorțișoară
- 2 cesti smantana
- 1½ ceasca parmezan ras
- 6 gălbenușuri de ou
- 400gr fettuccini
- 2 linguri de arpagic, tocat
- sare și piper, dupa gust
Mod de preparare:
Aduceți un oală mare de apă sărată la fiert și gătiți pastele al dente.
Într-o tigaie, rumeniti pancetta și baconul la foc mare aproximativ 5 minute.
Se presara cu scortisoara.
Adăugați pastele la bacon și pancetta.
Într-un castron mare se amestecă smantana, gălbenușuri și parmezan.
Se adaugă peste paste și se amestecă până se omogenizeaza.
Adăugați sare și piper, dupa gust. Se presară cu arpagic și se servesc imediat.
Fetuccini carbonara
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Peste alb cu fetuccini si sos de arahide
Reteta zilei: Penne carbonara cu nuci pecan
Penne carbonara cu nuci pecan din: ceapa, ulei de masline, cimbru, usturoi, nuci pecan, smantana, lapte, parmezan, sare, piper, penne. Nucile pecan sunt bogate în grăsimi sănătoase, proteine, fibre, vitamine și minerale. Acestea conțin în special acizi grași mononesaturați, cum ar fi acidul oleic, care este benefic pentru sănătatea inimii. De asemenea, nucile pecan sunt […]
Pofta buna!