Ficat cu legume din: ficat de vita, ceapa, vin, ulei, sare, piper, cartofi, ardei, ceapa. Ingrediente: 650 g ficat de vită o ceapă 300 ml vin 2 linguri ulei sare piper 2 cartofi 2 ardei graşi 2-3 fire ceapă verde Mod de preparare: Ficatul se taie fâşii pe lung şi se pune la călit […]
Ficatei de pui la gratar cu legume din: ficatei de pui, ulei, boia, ceapa, faina, dovlecel, lamaie, ardei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficătei de pui 5 linguri de ulei de măsline 1 lingură de boia (dulce sau iute) 2 cepe 1 lingură de făină 1 dovlecel 1 lămâie 1 ardei gras roşu piper sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.