Reteta zilei: File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor

Printeaza

File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor din: cartofi, rozmarin, ulei de masline, sparanghel, ceapa rosie, cod, lamaie, unt, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 1 kg cartofi, cuburi
  • 1 lingura frunze proaspete de rozmarin
  • 1 lingura ulei de măsline
  • 1 legatura sparanghel, taiat bucati
  • 1/3 ceasca ceapa rosie felii subtiri
  • 4 file-uri de cod
  • 1 lamaie, tăiata în felii subțiri
  • 2 linguri unt, bucăți mici
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Pe o foaie de copt, intr-o tava, adaugati cartofii cubulete.

Stropiti cu ulei si se presara cu sare, piper și frunze de rozmarin.

Amestecati usor. Dati la cuptor timp de 20 de minute.

File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor
Scoateti din cuptor si incorporati sparanghel si ceapa, dati tava din nou la cuptor pentru inca 20 de minute.

File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor
Asezati apoi deasupra pestele, peste care ati asezat cate o felie de lamaie. Asezonati cu sare si piper.

File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor
Gatiti pentru inca 20 de minute.

File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor
Serviti preparatul cald.

File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor

File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor

File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor

 

Pofta buna!

 

 

 

Reteta zilei: File de cod la cuptor cu unt si lamaie

File de cod la cuptor cu unt si lamaie din: file de cod, unt, lamaie, usturoi, patrunjel, sare. Poate te intereseaza si: Cum se prepara File de Cod cu Sos de Smantana, Rosii si Oua (VIDEO) File de cod la cuptor cu piure de telina Cum se prepara File de cod alb cu spanac (VIDEO) […]

 

Peste la cuptor cu legume si Gouda

Peste la cuptor cu legume si Gouda din: file de cod, zeama de lamaie, ulei, ceapa, dovlecei, vanata, oua, lapte, nucsoara, branza. Ingrediente: 4×125 g fileuri de cod 1-2 linguriţe cu zeamă de lămâie 3 linguri cu ulei de măsline+uns tava 2 căţei de usturoi, tăiaţi mărunt 5-6 cepe verzi, tăiate inele 4-5 crenguţe de […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Ce bine arata, imi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.