Reteta zilei: File de cod la cuptor

Printeaza

File de cod la cuptor din: sake, mirin, pasta miso, zahar brun, ulei de susan, file de cod, sare, piper.

 

Ingrediente: 

  • 4 linguri sake
  • 4 linguri mirin
  • 2 linguri de pastă miso
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingurita de ulei de susan
  • 2 fileuri de cod
  • sare si piper

 

 

 

Mod de preparare:

Spălați fileurile și uscati cu prosoape de bucatarie.

Într-un castron mic, se adaugă ulei, mirin, miso, zahăr brun si se amesteca bine.

Condimenteaza pestele cu sare si piper.

Puneti fileurile într-o pungă care se inchide ermetic și se toarnă marinata peste.

Bagati la frigider pentru cel puțin 4 ore.

Se incinge cuptorul la 200 ° C.

Transferati pestele intr-o tava si dati la cuptor timp de 10-15 minute.

Lasati sa se odihneasca si serviti.

 

File de cod la cuptor

File de cod la cuptor

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Cod la cuptor cu sos de rosii

Cod la cuptor cu sos de rosii din: rosii, ulei de masline, zahar, portocale, busuioc, file de cod, sare, piper, sote de fasole verde. Ingrediente:  350 g roșii 5 linguri ulei de masline 1/2 lingurita zahar coaja de portocala busuioc si cimbru 900 g file de cod sare și piper sote de fasole verde pentru servire […]

 

Salată de icre de cod

Salată de icre de cod – un preparat tradițional și elegant, perfect pentru a impresiona oaspeții cu un aperitiv rafinat. Această rețetă combină icrele de cod, cunoscute pentru textura lor delicată și gustul subtil, cu ingrediente simple pentru a crea o salată fină și savuroasă. Prepararea acestui fel de mâncare necesită atenție și delicatețe, dar […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Simple si bun fileul de cod la cuptor, foarte bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.