Somon cu morcovi si glazura de portocale rosii din: portocale rosii, miere, chili, chimen, boia, usturoi, somon, morcovi. Ingrediente: 3 portocale rosii, 2 stoarse, 1 feliata ¼ cana de miere 1 lingurita chili ½ linguriță de chimen ½ linguriță boia 3 catei de usturoi zdrobit 1 file somon proaspăt 4-5 morcovi decojiti Mod de preparare: […]
Reteta zilei: File de peste cu ardei iute
PrinteazaFile de peste cu ardei iute din: halibut, ulei de masline, sare, piper, ardei iute, lamaie.
Poate te intereseaza si:
- File de peste la cuptor cu sos pesto
- File de peste in crusta de unt aromat
- File de peste cu sos si orez brun
Ingrediente:
- 1-2 file-uri halibut
- 1-2 linguri ulei de masline
- ½ lingurita sare
- ¼ linguriță piper
- 1 linguriță ardei iute tocat
- ½ lamaie, felii
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C. Intr-o tava asezati hartie de copt si ungeti cu ulei de masline.
Se pune pestele pe foaia de copt, se stropeste cu ulei de masline, se presara cu sare și piper și presarati cu ardei iute.
Asezati deasupra feliile de lamaie.
Se dă la cuptor timp de 25 de minute, se scoate din cuptor și se lasă să se odihnească timp de 5 minute.
Serviti pestele cald cu legume.
File de peste cu ardei iute
Pofta buna!
Reteta zilei: Somon cu morcovi si glazura de portocale rosii
Reteta zilei: File de somon cu busuioc la cuptor
File de somon cu busuioc la cuptor din: file de somon, sos de chili, suc de lime, busuioc, ulei de masline, sare, piper. Poate te intereseaza si: File de somon cu icre de Manciuria File de somon cu prosciutto, spanac si iaurt File de somon cu sos teriyaki Ingrediente: 5-6 fileuri de somon ⅓ […]
Reteta zilei: File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor
File de cod cu cartofi si sparanghel la cuptor din: cartofi, rozmarin, ulei de masline, sparanghel, ceapa rosie, cod, lamaie, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi, cuburi 1 lingura frunze proaspete de rozmarin 1 lingura ulei de măsline 1 legatura sparanghel, taiat bucati 1/3 ceasca ceapa rosie felii subtiri 4 file-uri de cod 1 […]
Pofta buna!
A iesit bun?