File de peste in crusta de susan din: file de peste alb, lamaie, pesmet, susan, curry, marar, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati file de peste alb (circa 180 g fiecare) 1 lamaie 4-5 linguri pesmet 2-3 lingurite susan 1 lingurita curry marar usturoi granulat 2-3 linguri ulei de masline sare piper […]
Reteta zilei: File de peste in crusta de unt aromat
PrinteazaFile de peste in crusta de unt aromat din: peste, lamaie, unt topit, usturoi, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 fileuri de peste alb
- 1/2 lamaie, stoarsa
- 3 linguri de unt topit
- 1 cățel de usturoi, tocat
- 2 linguri patrunjel proaspat tocat
- 1/2 linguriță sare
- piper negru, dupa gust
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C. Intr-o tava asezati hartie de copt.
Spalati si uscati pestele, apoi asezati in tava.
Adaugati intr-un bol usturoi, unt topit, sucul de la o jumătate de lămâie, pătrunjel, sare și piper. Amestecati foarte bine.
Ungeti pestele cu amestecul de unt.
Dati la cuptor aproximativ 6 minute. Dati temperatura la 200C si mai gatiti 3 minute.
Serviti pestele fierbinte.
File de peste in crusta de unt aromat
Pofta buna!
File de peste in crusta de susan
Reteta zilei: Cod in crusta de parmezan
Cod in crusta de parmezan din: cod, parmezan, boia, patrunjel, ulei de masline, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 4 file-uri de cod 1/2 cană parmezan 1 linguriță boia 1 lingurita patrunjel 1/2 lingura ulei de masline lamaie feliata sare piper Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 200C. Spălați fileurile de pește și uscați-le cu șervețele de […]
Pofta buna!
Vreau si eu 🙂