Reteta zilei: Fondant de ciocolata

Printeaza

Fondant de ciocolata din: galbenus de ou, oua, zahar pudra, unt, ciocolata neagra, faina, cacao si inghetata de vanilie.

Ingrediente:

  • 1 galbenus de ou
  • 2 oua
  • 40g zahar pudra
  • 65g unt nesarat
  • 65g ciocolata neagra
  • 15g faina
  • 7g cacao
  • Inghetata de vanilie pentru servire

 

Mod de preparare:

Puneti oualele, galbenusul de ou, zaharul, faina și cacaoa intr-un bol. Bateti ingredientele cu mixerul pana la omogenizare.

Topiti unutul la foc mic si incorporati ciocolata neagra. Amestecati pana se topeste ciocolata. Turnati ciocolata peste ingredientele din bol.

Amestecati bine. Ungeti formele cu ulei si turnati amestecul de ciocolata.

Acoperiți formele cu folie si dati la frigider pentru 1 ora. Se incalzeste cuptorul la 180 ° C

Puneti tava cu formele in cuptor pentru 10 minute.

Scoateți din cuptor, transferati pe farfurii si serviti cu inghetata de vanilie.

 

Fondant de ciocolata

Fondant de ciocolata

 

Pofta buna!

 

 

Salată de Rucola cu Pere și Brânză Feta

Salată de Rucola cu Pere și Brânză Feta – este o rețetă rafinată și ușoară, perfectă pentru orice masă.  Combinația de rucola picantă, pere dulci și brânză feta cremoasă oferă un contrast de gusturi și texturi care încântă papilele gustative.   Ingrediente: Rucola – 150 g: Rucola oferă o notă picantă și o textură crocantă. […]

Limonadă cu Lime și Struguri Verzi

Limonadă cu Lime și Struguri Verzi: Rețeta Perfectă. În zilele toride de vară, nimic nu este mai răcoritor decât o limonadă proaspătă. Dar ce-ar fi dacă am adăuga un twist la această băutură clasică? Limonada cu lime și struguri verzi este o alegere inovatoare care îmbină aciditatea plăcută a lime-ului cu dulceața naturală a strugurilor […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.