Fondue cu doua feluri de branza din: branza gruyere, branza emmental, amidon de porumb, usturoi, suc de struguri albi, apa, otet de vin alb, suc de lamaie, sare si piper.
Fondue cu cartofi din: cartofi, ulei, patrunjel, unt, branza, cimbru. Ingrediente: 750 g cartofi mici 1 lingură ulei de măsline 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat 50 g unt cu usturoi 250 g Camembert câteva crenguţe de cimbru Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Aşază cartofii în tava de copt şi stropeşte-i cu […]
Fondue de branza cu vin din: cascaval, vin, usturoi, nucsoara, amidon, piper. Ingrediente: 200 g caşcaval Comte 200 g caşcaval Beaufort 200 g caşcaval Emmenthal 300 ml vin alb sec un căţel usturoi o linguriţă amidon un păhăruţ lichior de cireşe (sau pălincă) o linguriţă nucşoară pudră un praf piper Mod de preparare: Se […]
Nici eu n-am mancat, dar am inteles ca-i foarte bun
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Nu am mancat niciodata asa ceva
Nici eu n-am mancat, dar am inteles ca-i foarte bun