Reteta zilei: Friganele

Printeaza

Friganele din: lapte, albus de ou, ou, esenta de vanilie, paine, sare, ulei de cocos, scortisoara, zahar pudra.

 

Ingrediente: 

  • ¾ cana lapte degresat
  • 2 albusuri de ou
  • 1 ou
  • ½ linguriță esenta de vanilie
  • 8 felii paine
  • ½ lingurita sare
  • 2 lingurițe ulei de cocos
  • 1 praf scorțișoară
  • zahăr pudră, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Bateti intr-o farfurie albușurile de ou, sare, ou, lapte, vanilie și scorțișoară.

Friganele

Se topește uleiul de nucă de cocos intr-o tigaie, se înmoaie pâinea în combinația de ouă și se aseaza in tigaie.

Friganele

Dati la cuptor la 200C 3-4 minute.

Presarati cu zahar pudra si serviti.

Friganele

Friganele

Friganele

 

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Friganele cu branza de capra

Friganele cu mango

Friganele cu mango din: oua, urda, zahar, vanilie, paine, mango. Ingrediente: 3 oua 200 g urdă 50 g zahăr pudră 1 linguriţă esenţă de vanilie paine 50 g mango   Mod de preparare: Combină 200 g urdă cu 50 g zahăr pudră şi 1 linguriţă esenţă de vanilie. Bate uşor 3 ouă şi apoi înmoaie […]

Friganele cu urda

Friganele cu urda

oua, urda, zahar, vanilie, paine, mango. Ingrediente: 3-4 oua 250 g urdă 50 g zahăr pudră 1 linguriţă esenţă de vanilie paine 50 g mango   Mod de preparare: Amesteca urdă cu zahărul pudră şi 1 linguriţă esenţă de vanilie. Bate uşor 3 ouă şi apoi înmoaie 4 felii de pâine albă. […]

 

Friganele cu gutui

gutui, zahar, lapte, unt, ou, faina, praf de copt, scortisoara, ulei, miere. Ingrediente: 2 gutui 150 g zahăr 350 ml lapte 2 linguri unt 1 ou 130 g făină 1/2 plic praf de copt 1/4 linguriţă scorţişoară ulei de prăjit miere pentru servit mentă pentru decor   Mod de preparare: Curăţă […]

Friganele cu dulceata

Friganele cu dulceata

paine, oua, lapte, unt, menta, dulceata. Ingrediente: 10 felii de pâine 3 ouă 250 ml lapte 75 g zahăr pudră 100 g unt frunze de mentă sau busuioc dulceaţă sau gem   Mod de preparare: Ouăle se bat într-un bol împreună cu laptele şi zahărul. Feliile de pâine se trec pe […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.