Reteta zilei: Frigarui cu branza si ciuperci

Printeaza

Frigarui cu branza si ciuperci din: ciuperci, ceapa, branza, ulei, suc de lamaie, otet de vin rosu, ulei de masline, condimente.

 

Ingrediente:

  • 10 ciuperici
  • 1 ceapa, taiata bucati
  • 1 bucata branza, taiata cubulete
  • ulei

Marinata:

  • 3 linguri suc de lamaie
  • 2 lingurite otet de vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita condimente dupa preferinta

 

Mod de preparare:

Spalati si curatai ciupercile, apoi puneti intr-o strecuratoare in timp ce taiati ceapa si branza.

Pregatiti marinata: amestecati impreuna suc de lamaie, otet de vin rosu, ulei de masline si condimentente.

Puneti ciupercile, ceapa si branza intr-o punga si turnati marinata.

Lasati la marinat in frigider pentru 3-4 ore.

Incalziti gratarul, iar intre timp infigeti legumele si branza pe betele de frigarui in mod egal

. Puneti frigaruile pe gratar pentru aproximativ 6 minute pe fiecare parte.

Serviti frigaruile fierbinti.

 

Frigarui cu branza si ciuperci

Frigarui_cu_branza_si_ciuperci_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Frigarui de rosii cu ton si branza de vaci

Frigarui de rosii cu ton si branza de vaci din: roşii, sare iodată, piper alb, ton în suc propriu, brânză de vaci, coajă rasă de lămâie, suc de lămâie, dovlecel, capere, busuioc. Ingrediente: 8 roşii  sare iodată, piper alb  1 conservă ton în suc propriu (185 g)  200 g brânză de vaci  1 linguriţă coajă rasă de lămâie  1 linguriţă suc de lămâie […]

Frigarui de somon cu sos de branza

Frigarui de somon cu sos de branza din: creveti decorticati, file de somon, branza gorgonzola, mustar, maioneza, smantana, ceapa, sare, lamaie, ulei de masline, sos de soia, usturoi. Ingrediente: 200 g creveti decorticati 300 g file de somon 100 g branza gorgonzola 2 lingurite de mustar 1 lingrua de maioneza 100 g smantana 1 fir […]

Frigarui de legume cu branza telemea sau cascaval

Frigarui de legume cu branza telemea sau cascaval din: vinete, dovlecei, rosii, ardei, conopida, sare, cascaval, foi de dafin, slanina afumata, apa. Ingrediente: 4-6 vinete 4 dovlecei 6 rosii 4 ardei 1 conopida sare 300 g cascaval sau telemea sarata 20 foi de dafin 200g slanina afumata 1 ceapa de apa sau ceapa verde   […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

3 comentarii

  1. Foarte bune frigaruile astea

  2. O sa fac si eu frigaruile astea

  3. Bune frigaruile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.