Frigarui de porc cu sos aromat din: otet de mere, zahar, ketchup, melasa, usturoi, ardei iute, ghimbir, sare, muschi de porc, sare.
Ingrediente sos:
3/4 cana de oțet de mere
1/4 cana de zahar
¼ ceasca ketchup
3 linguri de melasa
2 linguri usturoi tocat
1 lingura ardei iute tocat
1 lingura de ghimbir proaspat tocat
1 lingurita de sare
Ingrediente frigarui:
1 muschiulet de porc , taiat cuburi
1/4 lingurita de sare
Mod de preparare:
Pentru a prepara sosul: se amesteca impreuna toate ingredientele intr-o cratita mare si fierbeti, neacoperit, amestecand ocazional , pana se ingroasa si se reduce la aproximativ 1 ceasca, aproximativ 15-20 de minute.
Se transfera intr- un bol mediu si se raceste complet.
Pentru pregatirea frigaruilor, infigeti bucatile de carne pe bête, presarati cu sare si ungeti pe ambele parți cu sos.
Dati la rece pentru cel puțin 1 ora. Preincalziti gratarul timp de 10 minute .
Ungeti cu ulei si adaugati frigaruile. Gatiti 3-4 minute pe fiecare parte. Serviti cu sos.
Frigarui de miel si porc din: ulei, patrunjel, coriandru, boia, ceapa, usturoi, carne de miel, file de porc. Ingrediente: 75 ml ulei de măsline 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 1 lingură de coriandru tocat mărunt 1 linguriţă de boia de ardei iute 2 cepe tocate 2 căţei de usturoi tocaţi câte 300 g carne de […]
Frigarui de porc cu cimbru din: ulei, cimbru, patrunjel, boia, chimion, piper, carne de porc. Ingrediente: 150 ml ulei de măsline 1 linguriţă de cimbru tocat mărunt 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 1 linguriţă de boia iute 2 linguriţe de chimion măcinat 1 linguriţă de boia dulce piper 700 g carne de porc […]
Pai si nu ai mai pus si tu o leguma intre bucatile alea de carne?
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Pai si nu ai mai pus si tu o leguma intre bucatile alea de carne?