Frigărui de Vită cu Legume la Grătar din: carne de vita, ardei gras, ceapa rosie, ulei de masline, sare, piper, boia de ardei dulce. Această rețetă de frigărui de vită cu legume la grătar este perfectă pentru o cină sănătoasă și delicioasă. Această rețetă este pentru 4 porții. Ingrediente: 500g carne de vită tăiată cuburi […]
Reteta zilei: Frigarui de pui cu ceapa verde
PrinteazaFrigarui de pui cu ceapa verde din: pulpe de pui, ceapa verde, sake, mirin, zahar.
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui cu piele, dezosate
- 8 fire ceapa verde
Ingrediente pentru sos:
- 60ml sake
- 1 lingura mirin
- 1 lingura zahar
Mod de preparare:
Pentru pregatirea sosului, se amestecă toate ingredientele împreună într-o tigaie mică.
Se aduce amestecul la fierbere, apoi reduceti focul și gatiti timp de 10 minute.
Se taie carnea de pui în cuburi. Se taie ceapa în bucati. Dati carnea si ceapa prin sos.
Preincalziti gratarul. Infigeti bucati de carne si de ceapa, alternativ, pe frigarui.
Asezati pe gratar si rumeniti pe toate partile. Ungeti cu sos si mai rumeniti putin.
Serviti frigaruile calde, cu sos.
Frigarui de pui cu ceapa verde
Pofta buna!
Frigarui de pui cu sos teriyaki
Frigarui de pui cu sos teriyaki din: piept de pui, suc de mere, sos teriyaki, usturoi, piure de piersici. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune […]
Frigarui de miel cu rozmarin din: pulpa de mie, ceapa, dovlecel, sare, piper, rozmarin, usturoi, cimbru, ulei, vin. Ingrediente: 1 kg pulpă de miel 8 fire rozmarin verde 1 ceapă 1 dovlecel mic piper negru sare Pentru marinadă: 1 ceapă mică 3 căţei de usturoi 1 linguriţă cimbru uscat 1 linguriţă boabe de coriandru 1 […]
Bune frigaruile, dar fara ceapa, mie una nu-mi place ceapa