Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne din piept de pui, carne de vita, carne de porc, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 200 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 200 grame de carne de vită, tăiată în cuburi 200 grame de carne […]
Reteta zilei: Frigarui de pui cu piersici
PrinteazaFrigarui de pui cu piersici din: pui, piersici, coriandru, ulei de masline, sos de soia, suc de lamaie, otet de mere, usturoi, zahar brun, melasa, ardei iute, ceapa rosie, cimbru, sare, piper, scortisoara, nucsoara, ghimbir, ienibahar.
Ingrediente:
- 12 frigari de lemn inmuiate
- 2 piepti de pui, cuburi
- 3-4 piersici
- coriandru, pentru ornat
marinata:
- ⅓ cana ulei de masline
- ⅓ cana sos de soia
- ⅓ ceasca suc de lamaie
- ⅓ cana otet de mere
- 8-10 catei de usturoi
- ⅓ cana zahar brun
- 2 linguri de melasa
- 2 ardei iuti, taiati pe jumatate
- 1 ceapa rosie, tocata
- 2 linguri de frunze de cimbru proaspat
- 1 lingurita sare
- 2 lingurite de piper negru
- 1 lingura plus 1 lingurita ienibahar
- 2 lingurite de scortisoara
- 1 lingurita nucsoara macinata
- 1 lingura ghimbir ras
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele pentru marinata in blender si amestecati pana la omogenizare.
Se toarna sosul peste pui. Se lasa la marinat 30 de minute. Incalziti gratarul.
Taie piersicile cuburi. Infigeti bucati de pui si piersici pe frigari. Puneti pe gratar si frigeti pe toate partile.
Presarati apoi cu coriandru si serviti cu salata dupa preferinta.
Frigarui de pui cu piersici
Pofta buna!
Frigărui de Vită Mediterraneene
Frigărui de Vită Mediterraneene din: carne de vita, ardei, ceapa rosie, rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoisuc de lamaie, cimbru, sare, piper. Această rețetă este perfectă pentru o cină sănătoasă și gustoasă. Ingrediente: 500 de grame de carne de vită (preferabil file de mușchi sau antricot) 1 ardei roșu 1 ardei verde 1 ceapă […]
Foarte tari frigaruile astea 🙂